• 2019 Haiwan Starý Kamarát Haiwan Shu Pu-erh 7578 Dávky 191 Yunnan LaoTongZhi Zrelé Pu-erh 357g
  • 2019 Haiwan Starý Kamarát Haiwan Shu Pu-erh 7578 Dávky 191 Yunnan LaoTongZhi Zrelé Pu-erh 357g
  • 2019 Haiwan Starý Kamarát Haiwan Shu Pu-erh 7578 Dávky 191 Yunnan LaoTongZhi Zrelé Pu-erh 357g
  • 2019 Haiwan Starý Kamarát Haiwan Shu Pu-erh 7578 Dávky 191 Yunnan LaoTongZhi Zrelé Pu-erh 357g
  • 2019 Haiwan Starý Kamarát Haiwan Shu Pu-erh 7578 Dávky 191 Yunnan LaoTongZhi Zrelé Pu-erh 357g
  • 2019 Haiwan Starý Kamarát Haiwan Shu Pu-erh 7578 Dávky 191 Yunnan LaoTongZhi Zrelé Pu-erh 357g

2019 Haiwan Starý Kamarát Haiwan Shu Pu-erh 7578 Dávky 191 Yunnan LaoTongZhi Zrelé Pu-erh 357g

Skladom
SKU w124224
  • €19.82
  • €35.39

Produkt Nam e: LaoTongZhi 7578 Zrelé Puer Čaj

Manufactur er : Anning Haiwan Čaj Industry Co.,S.r.o.

Výroba d ate: 2019

B atch: 191

Čistý sme ight : 357g / Pc

Pôvod: Anning, Yunnan, Čína

Skladovanie: Vetranie, chladné, suché, bez zápachu, dlhodobé zachovanie v znečistenia-free prostredie.

Suroviny: Vysoká kvalita Puer čaj v Menghai, Yunnan

P u-erh je možné kúpiť buď ako surové/zelená (sheng) alebo kyslou/varené (shu), v závislosti od spôsobu spracúvania alebo starnutia. Sheng pu-erh je možné zhruba rozdeliť na čaj oxidácii rozsahu ako zelený čaj, a shou alebo veku-zelená varianty ako post-fermentovaný čaj.

Na rozdiel od ostatných čajov, ktoré by sa v ideálnom prípade sa spotrebuje krátko po výrobe, pu-erh môže byť opitý ihneď alebo veku na mnoho rokov; pu-erh čaje sú často už sa klasifikujú podľa roka a oblasti výroby, podobne ako vína ročníkov.

Pu ' Er čaj sa oslavuje od roku T ang Dynastie ( 618AD-906AD ) pre jej zdravotné výhody a liečivé sily v určitých chorôb. Moderná lekárska veda nedávno ukázali, že zdravotné výhody Pu ' er čaju môže byť viac, než len Čínske folklór. Od roku 1970 vo Francúzsku, Japonsku a Číne, boli vedení mnohých vedeckých štúdií na Pu ' Er, čaj, ktoré naznačujú, že :

Udržať pitie Pu ' er, Čaj, tak pre dobré zdravie.

Zlepšuje trávenie, spaľovanie telesného tuku

Posilnenie imunitného systému

Znižujú hladinu cholesterolu v krvi.

Zníženie vysokého krvného tuku.

Zabrániť črevné infekcie, zažívacie problémy a zápcha.

Pomáhajú predchádzať vzniku nádorových buniek v tele kvôli jeho anti-oxidanty.

NÁVRH:

Ak ukladáte mix produktov objednávky, pls pomocou Nákupného Košíka . je to pohodlné,a stačí zaplatiť raz pre všetky výrobky.

PLATBY:

Akceptujeme všetky hlavné kreditné karty, Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom počas procesu, ako sú platobné podmienky, Pls kontaktujte nás.

DOPRAVA:

Máme Loď na celom svete Doprava Zadarmo Čína Post Air mail .

Budeme loď vašej EBAY, platby adresu LEN. Prosím, potvrďte ju pred zaplatením.

Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa a Psč je správne. Bude vám oznámené, s sledovacie číslo raz zásielka podaná.

1) zákazník môže byť dovozných ciel a daní. Budeme účtovať kupujúcemu kúpnu cenu iba. Prípadných dodatočných poplatkov, ktoré vznikli na colné odbavenie musí platiť pre kupujúcim.

2) snažíme sa čo najlepšie zabezpečiť rýchle služby. Avšak, ako Servere počasie,Čisté Vlastné,Dovolenku atď dôvod, niekedy nepredvídateľných oneskorenie môže nastať. Ak to bolo viac ako 35 dní od vašej úhrady dátum a nebolo prijaté, Pls kontaktujte nás okamžite, budeme pracovať rýchlo vyhľadajte položku a pomôcť ho vyriešiť.

Upozornenie:

Ak si chcete tovar naliehavo, môžeme ho poslať prostredníctvom EMS,UPS,DHL,TNT, atď. Ale niektoré ďalšie poplatky, Robiť kontaktujte nás prvá, ak chcete EMS,UPS,DHL,TNT, atď kuriérom.

Drop Shipping Služby :

Nemusíte kupovať veľa pre zásoby. Môžete objednať v našom obchode po získaní objednávky od zákazníka. Môžeme loď priamo do vášho zákazníka, ako svoju požiadavku.

VRÁTENIE&NÁVRAT POLITIKY:

1) Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, je Do 5 dní od vášho prevzatia tovaru z akýchkoľvek dôvodov, dajte nám vedieť. Budeme bezodkladne nahradiť položku alebo vám vrátenie peňazí.

2) Poštovné a manipulačné poplatky nie sú refundovateľné.

3) zasielateľ poslať späť a znovu odoslať by mal byť zaplatená kupujúcim.

4) Pre vašu ochranu, prosím, poistený balík.

ZÁRUKA:

Zaručujeme, všetko, čo sme predávať ako je popísané vyššie. Ak niektorý z našich položky boli skreslené, vrátime 100% vašej platby. Ak nie ste spokojní s akýmkoľvek produktom, ktoré ste si zakúpili od nás, prosím, kontaktujte nás na prijímanie, sme sa pomôžu vyriešiť to perfektne, buď peniaze späť, alebo položku exchange (kupujúceho výber). Ak sa potrebujete vrátiť alebo vymeniť výrobky, z akéhokoľvek dôvodu, prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu prvý. Nie sme zodpovední za položky odoslané späť bez predbežného schvaľovania.

Spätná VÄZBA:

Snažíme sa odpovedať na všetky otázky a vyriešiť všetky problémy, ako rýchlo, ako je to možné. avšak, vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď. Prosím, dovoľte 2 obchodné dni pre nás odpoveď. Ak nedostanete žiadnu odpoveď od nás, prosím, informujte e-mail zabezpečenie vašej schránky nedosiahol v plnej veľkosti , a potom odoslať znova.

  • Názov Značky: ONWILL

Súvisiace produkty

Klasická 7542 * 2018 Yunnan Menghai Dayi Surový Čaj 150g Sheng 1801 Dávky Pu-erh Detox pre Stratiť Čaj

Ak si chcete kúpiť viac čaju, vítame vás na návštevu nášho obchodu! Úvod: Pu ' er čaj je produkovaný predovšetkým v Xishuangbanna, Linyi, a Námestia v Provincii Yunnan. Pu-erh je bohatý v oranžovej a žltej, dlho-trvajúce arómy, jedinečnú chuť,

  • €15.48
  • €27.16

2013 Rok Ji Vyhýbať Hao Ma Bang Hold Čaj Pu-erh 357g Tortu Zrelé Shu

Dátum výroby: 2013 Čistá Hmotnosť: 357g/koláč, cena za jeden pc len. Doba skladovania: dlhé, tým lepšie Proces: Zrelé Čaj Certifikát: HACCP, ISO9001:2000 , QS (Čína kvality bezpečnostný certifikát). Materiál: Yunnan Veľké-bezkarbónového

  • €14.07
  • €24.69

Surový Čaj na chudnutie Rok Lincang Yongde Big Snow Rukoväť Pu-erh Ručné Sheng Cha 400g

Typ:Pu-erh Čistá Hmotnosť: 400g/pc Balenie: Bavlna Papier Produkt dátum: 2014 Proces: Nevarené/ Raw Puer Čaj Popis: Ručné, starý strom, listy zo zasnežených hôr v Linchang, Yunnan, Čína.

  • €15.01
  • €26.34