• Bescon je Emócia, Počasie a Smer Dice Set, 3 ks Vlastnícke Polyhedral RPG Dice Set v Modrej, Zelenej, Žltej
  • Bescon je Emócia, Počasie a Smer Dice Set, 3 ks Vlastnícke Polyhedral RPG Dice Set v Modrej, Zelenej, Žltej
  • Bescon je Emócia, Počasie a Smer Dice Set, 3 ks Vlastnícke Polyhedral RPG Dice Set v Modrej, Zelenej, Žltej
  • Bescon je Emócia, Počasie a Smer Dice Set, 3 ks Vlastnícke Polyhedral RPG Dice Set v Modrej, Zelenej, Žltej
  • Bescon je Emócia, Počasie a Smer Dice Set, 3 ks Vlastnícke Polyhedral RPG Dice Set v Modrej, Zelenej, Žltej

Bescon je Emócia, Počasie a Smer Dice Set, 3 ks Vlastnícke Polyhedral RPG Dice Set v Modrej, Zelenej, Žltej

Skladom
SKU w57873
  • €7.90

Bescon je Emócia, Počasie a Smer Dice Set, 3 ks Vlastnícke Polyhedral RPG Dice Set v Modrej, Zelenej, Žltej

Popis Produktu

Bescon je Emócia, Počasie a Smer Dice Set, 3 ks Vlastnícke Polyhedral RPG Dice Set, Modrá, Zelená, Žltá s Biela/Čierna tlač.

Navrhnuté tak, aby poskytujú rýchle výsledky pre tri otázky, ktoré prichádzajú často v stola hrdinu hry, ako Dungeons & Dragons, Pathfinder, OSR hry, Warhammer (Fantasy alebo 40K), Savage Svetov, Heroscape, Star Wars, Špáry a mnoho ďalších. Každý je tak jednoduché a užitočné, že by ste si myslia, že musia byť k dispozícii pred. Predstavila prvýkrát spoločne.

Náhodný Smer Die: Poskytuje bod na kompase výsledok, ak chcete určiť, kde hra chodník, errant rakiet, poryv vetra, utekajú monster alebo strateného dobrodruha je v čele, veľmi šikovný kocky mať vo svojej zbierke.

Náhodné Počasie Die: Pre prvý čas, ktorý môžete jednoducho roll to die poskytnúť poveternostné podmienky, za deň, alebo náhly posun, zatiaľ čo sa v púšti, alebo náhodný zmena od niektoré nadprirodzené účinky. desať možných výsledkov vyplýva posun nahor alebo nadol teploty s teplomerom, ikony, spolu s osem najčastejšie používané poveternostné podmienky ikony použité v televízii správy o počasí, Slnečný/pokutu, Oblačno, Roztrúsené Sprchy, Zamračené a daždivé, Búrky, Fučí, Snehom/krupobitie a Čiastočne oblačno.

Náhodné Emócie Die: Ideálne pre určenie začína nálady a charakter hráči sa stretávajú v ich dobrodružstvo, každý z dvanástich tváre die predstavuje jeden zo základných emocionálnych stavov, takže bude pripravený na spustenie dynamickej interakcii pred hráči dokonca hovoriť non-player character sa práve stretli. Ideálny pre rokovania, obchodníci, draci, vám to meno, hrdinu hry ožíva prostredníctvom zaujímavé rozhovory s imaginárne postavy. Emócie štáty zastúpené sú Šťastní, Strach, Flirtovanie, Vtipy, Zmätený, Smutný, Apatický, Diviť, Nahnevaný, Priťahuje, Zaujímavé a Nepriateľské.

Ste si istí, prilákať obdiv od ostatných hráčov, keď vidia tieto jedinečné kocky vo svojej zbierke, a vaše hry bude, že oveľa jednoduchšie, keď máte len právo zomrieť pre prácu! Sme si istí, že budete prísť s viac používa pre tieto kocky, ako by sme vôbec predstaviť.

Sú štandardné veľkosti kocky, každý 3ks nastaviť prichádza s jeho vlastné Oka Puzdro a kvalitné testované, aby vyhovovali Bescon najvyššie štandardy spoločnosti. Upozornenie: Malé časti, Nie pre pod 5 rokov. Vďaka za dizajnér Pán Pickett !

Našou Prednosťou

BESCON INDUSTRIAL CO., S.R.O. výrobu a dodávku všetkých druhov kociek, ktoré sa podieľajú na palube herného priemyslu, Kasíno priemysel, herného priemyslu, atď. Kompletné dice set vítané.

Materiál: Acryl,PP,Živice,Melamín,drevo, kov materiál k dispozícii.

veľkosť: 5,7,9,10,12,14,16,18,20,22 cm, atď. 10-50mm rôzne veľkosti k dispozícii.

Strán / tváre: 4,6,8,10,12,20 stranách kocky vítané.

Funkcie: Eco-friendly, priateľské krajiny, non-jedovaté, stretnúť CPSIA, ASTM F 963, EN71-2008,atď.

Najlepšie priece, lesklý a hladký povrch.

Na čas dodávky.

Personalizovaná komunikácia a priame služby.

Vlastné kocky vítané.

Možno tiež záujem--

Sklad

Bescon Industrial Co., S.r.o. majú bohaté skúsenosti v OEM / ODM výrobu rôznych kockách a hra. Vitajte vlastné hra!

Real & Rozumné Ceny Priamo od Skutočného pevninskej Číne. Top Konkurenčné Ceny!

Najvyššia Kvalita s Rýchlejšie dodacie lehoty

Dobrá Tímová Práca Suport

Prísne Riadenia Kvality

Top Kredit a Zodpovednosť

DOBRÝ MIN

  • Certifikácia: Európa certifikované (CE)
  • Číslo Modelu: BCD 570A3



Recenzie

Unkas001
2020-12-12
5/5
Fast delivery, good quality
Dubna666
2020-11-26
5/5
Perfect says! Top
Love365s
2021-02-09
5/5
Good seller and product
Martin Loco80
2020-11-01
5/5
Some retouching to do at the paint level but apart from really impeccable
Relio Punk
2020-12-19
5/5
just as it was shown in the ad. very nice!

Súvisiace produkty

Hasbro Cluedo Klasické Dosková Hra, anglická Verzia Cluedo Doskové Hry 2 Až 4 Hráčov, Vhodné na spoločenské a Rodinné Hry Darček

Deti si zaslúžia to najlepšie, preto sme sa rozhodli predstaviť vám Doskové hry Cluedo Klasické Tajomstvo Hasbro (ES) , ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitné produkty pre svojich najmenších! Získajte Hasbro za najlepšie ceny! Odporúčaný vek: 8+ Rokov Hráčov:

  • €16.45
  • €27.42

Foosball Víťaz Hry, Stolný Hokej Hra Katapult Šach Rodič-dieťa, Interaktívne Hračky Rýchlo Šatka Puk Doskové Hry, Hračky Pre Deti,

Odrážky: 1、Rýchla Akčná Hra: Toto je rýchla akčná hra. To môže zlepšiť detí hand-eye koordináciou, zvýšiť zručnosť v prstoch, a rozšíriť pozornosť detí. 2、gumička: Pomocou gumičky hodiť všetky gule v loptu smerom na polovici súpera.

  • €16.63
  • €23.75

Bescon Nové Moonstone Kocky Maroon, Polyhedral Kocky Súbor 7

Bescon Nové Moonstone Kocky Maroon, Polyhedral Kocky Súbor 7 Nazývame tieto nové moonstone série. Tieto špeciálne semi-transparentné účinok kocky má tajomný žiarivých vnútri, ako moonstone kamene, ktoré môžu zachytiť lúče mesiaca vo vnútri seba samého.

  • €7.25

Dosková hra Obrie Hus Cayro (100 x 100 cm)

Deti si zaslúžia to najlepšie, preto sme sa rozhodli predstaviť vám Dosková hra Obrie Hus Cayro (100 x 100 cm) , ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitné produkty pre svojich najmenších! Získajte Cayro za najlepšie ceny! Odporúčaný vek: 5+ Rokov Hráči:

  • €13.22

Bránka Hodiť Krúžok Plastový Krúžok Zábavnej Deti Outdoor Šport Hračky Prehadzovať Quoits Záhrada Hry Bazén Hračka pre Vonkajšie Zábavu Set #YL

Bránka Hodiť Krúžok Plastový Krúžok Prehadzovať Quoits Záhrada Hry Bazén Hračka pre Vonkajšie Zábavu Nastaviť NOVÉ Funkcia : Deti budú mať skvelú zábavu hádzanie krúžkov na ciele a zvládnutie ich cieľom klasické quoits nastaviť. Tradičné

  • €5.77
  • €11.31